PSYKOTERAPI   EVA SINTRING
TERAPIER      FÖRETAGSCONSULTING      COACHING

Eva SintringPresentation

Jag heter Eva Sintring och är leg. psykoterapeut och socionom, utöver detta har jag utbildning i psykosomatik, hypnos och pedagogik.

Innan jag öppnade egen mottagning som som terapeut och företagskonsult, hade jag arbetat både inom kommun/landsting och privata sektorn såväl i Stockholm som i Örebro.

Detta med hur vi människor fungerar tycker jag är bland det mest intressanta man kan tänka sig och att få arbeta med människor i terapier är oerhört givande, ett jobb som aldrig blir långtråkigt.

Under många år när jag arbetade som socionom var mitt arbete inriktat mot missbruksproblematik. Det är till stor nytta när jag idag mer möter mäniskor som är beroende av annat tex mat, arbete (stress triggar igång samma typ av hormoner i hjärnan som narkotika!), tabletter, spel, sex.

Först i 35-årsåldern hittade jag hem i mitt yrkesval. Dessförinnan hann jag med att prova på lite av varje, sjöman ett par år, arbete i en handelsträdgård, informationskonsulent, Sveriges Radio. Detta gav mig en bra inblick i olika företagskulturer vilket är till stöd i min konsultverksamhet.

Ett intresse jag har är att lägga pussel. Och det är egentligen också grunden i konsultverksamheten, speciellt när det gäler att hitta "dolda" orsaker till problem i företag och åtgärda dessa. Varje uppdrag är en spännade och stimulerande utmaning.

Så man kan nog säga att mitt arbete är mitt nöje men jag har även "normala" intressen, läsa, odla lite, gå på bio, sitta i soffan och titta på tv med familjen (en höjdare!), gå långpromenad med hundarna, laga mat - och äta den!